Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Novetats en el programari Linkat. Març 2009

Enviada per admin el 18/Mar/2009 - 06:25varisEs troben disponibles vàries incorporacions de programari al repositori d'actualitzacions:


El Kolourpaint, una eina senzilla però efectiva per a editar dibuixos, de l'estil del conegut Paint.

L'actualització a OpenOffice-org 3.0.1, amb el paquet d'ajuda en català (més d'un miler de pàgines traduïdes gràcies a la col·laboració entre Softcatalà, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat i el TERMCAT).

El paquet Timidity-service, que permet deixar activat el sintetitzador MIDI Timidity, molt útil per als programes d'edició i audició musical, així com per al karaoke. Podeu veure la pàgina de suport per crear i escoltar música des de la Linkat.


CmapTools. Coneguda i insubstituïble eina per elaborar mapes conceptuals.


Celtx.  Programa per l'escriptura de guions audiovisuals, obres de teatre, còmics...


Nova versió de l'Stellarium, programa de simulació de planetaris.