Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Nou perfil de diversitat

Enviada per pablo.vigo el 16/Jun/2017 - 12:22

El projecte Linkat us presenta el perfil diversitat. Aquest perfil vol facilitar l'experiència d'usuari a persones amb problemes d'accessibilitat gràcies a una interfície gràfica personalitzada i un recull d'aplicacions especialment seleccionades.

L’avenç en la Societat de la Informació i del Coneixement ha de tenir en compte la inclusió de persones amb diversitat funcional i ha de minimitzar les barreres existents i potenciar l’accés als entorns digitals.

Més informació a la Wikilinkat


Final del període de vida de la Linkat edu 12.04

Enviada per pablo.vigo el 04/Maig/2017 - 10:28

El divendres 28 d'abril del 2017 va terminar el període de vida de la Linkat edu 12.04, això vol dir que ja no es publicaran més actualitzacions de seguretat ni noves versions de programari per aquesta versió.

La Linkat edu 12.04 va sortir fa 5 anys i es recomana ĺa instal·lació de la Linkat edu 16.04, o l'actualització cap a la Linkat edu 14.04 per disposar de la darrera versió del programari.


Optimitzar recursos dels centres amb Linkat

Enviada per pablo.vigo el 05/Abr/2017 - 14:19


El proper dijous 20 d’abril a les 17:00 es durà a terme, al CRP del Vallès Occidental III a Rubí, una xerrada sobre com optimitzar els recursos informàtics dels centres educatius fent servir la Linkat.

La xerrada serà molt útil per a coordinadores i coordinadors d'informàtica que vulguin conèixer com la Linkat pot aprofitar ordinadors vells i facilitar les feines diàries del centre.

Per confirmar assistència només cal omplir un breu formulari:
Formulari d'assistència a la xerrada

Dia: 20 d'abril 2017
Hora: 17:00
Lloc: CRP Vallès occidental. Carrer Numància 11, 1108191 Rubí Mapa

Més informació


Nou perfil de música

Enviada per pablo.vigo el 08/Mar/2017 - 12:32


El projecte Linkat incorpora un nou perfil a la seva família, el perfil de música. En aquest nou perfil s'ha treballat per proporcionar un bon recull d'aplicacions i recursos web destinats a les classes de música.

El nou perfil de música incorpora tot el programari d'àudio de l'Ubuntu Studio i altres aplicacions relacionades amb l'edició i reproducció de contingut multimèdia.

Més informació a la WikiLinkat - Perfil de música


L'Escola Joan Sallarès i Pla guanya el primer premi dels MLA

Enviada per pablo.vigo el 03/Mar/2017 - 14:10

L'Escola Joan Sallarès i Pla de Sabadell ha guanyat el primer premi dels Mobile Learning Awards organitzats pel Mobile World Capital Barcelona dins del Mobile World Congress.

El projecte presentat sota el títol "Les Tac a l'abast de tothom" té tres eixos bàsics: la Linkat, el projecte LTSP i la Raspberry PI com a dispositiu que fa la funció de terminal lleuger.

Aquest projecte pretén apropar la tecnologia a l'aula, proposant un model molt econòmic basat en programari lliure i dispositius de molt baix cost.Vídeo presentació del projecte Vídeo recollida del premi

Page 1 / 35 (1 - 5 of 172 Total) Next Page Last Page