Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Iniciació a la Linkat

Enviada per pablo.vigo el 10/Des/2014 - 09:49

Des del blog Tecnocat.eu ens arriba una publicació molt interessant sobre iniciació a la Linkat. En aquesta publicació trobareu breus pràctiques que permeten iniciar-se en la instal·lació del nostre sistema operatiu, fer un recorregut per les parts més importants de la Linkat i la instal·lació de programes. Aquestes activitats estan pensades per a persones amb pocs coneixements de Linux.

Iniciació a la Linkat


Robòtica i Linkat

Enviada per pablo.vigo el 25/Nov/2014 - 09:26


L'institut Menéndez y Pelayo de Barcelona organitza, el dissabte dia 29 de novembre, una jornada sobre robòtica i Linkat. En aquesta jornada es parlarà sobre programació d'aplicacions mòbils, impressores 3D, diferents llenguatges de programació per a robòtica i tot funcionant sobre Linkat.

L'entrada és gratuïta i oberta a tothom, només cal omplir el formulari d'inscripció.

Podeu consultar les diferents ponències i accedir al formulari d'inscripció al web de l'institut.

Jornada de robòtica i Linkat a l'INS Menèndez y PelayoNova versió del Trivial Freezer

Enviada per pablo.vigo el 29/Oct/2014 - 12:07

Ja es troba disponible la nova versió del congelador d'usuaris de la Linkat, el Trivial Freezer v1. En aquesta nova versió s'han corregit alguns errors i s'ha millorat la seva instal·lació i distribució desenvolupant els paquets DEB per a Linkat edu 12.04 i Linkat edu 14.04 i un nou configurador de l'arrencada.

El programa es troba als repositoris oficials de la Linkat i podeu realitzar la instal·lació des del vostre gestor de paquets preferit (apt-get, Synaptic, Centre de programari d'Ubuntu...)

Teniu més informació del programa a la Wikilinkat.

Trivial Freezer a la Wikilinkat


Nova versió estable eXeLearning 2.0

Enviada per pablo.vigo el 17/Oct/2014 - 11:55

Ja es troba disponible als repositoris de la Linkat el programa eXelearning 2.0. 

eXeLearning és una eina d'autor de codi obert per ajudar als docents a crear i publicar continguts web. Els recursos elaborats amb eXe poden exportar-se en diferents formats: IMS, SCORM 1.2 i també com a pàgines web navegables.

El nou eXeLearning es manté gràcies a un equip de treballadors i voluntaris que creuen en aquesta eina d'autor de codi obert i volen ajudar als docents en la creació i publicació de continguts educatius.

En el seu desenvolupament col·laboren diferents institucions, i també persones que amablement i seguint un esperit col·laboratiu proven l'eina, debaten i comparteixen.

Esteu convidats/convidades a participar, provar, desenvolupar, traduir o simplement aportar idees des dels diferents fòrums del projecte eXe.

Manual eXelearning


Ja podeu descarregar la Linkat edu 14.04.

Enviada per pablo.vigo el 12/Set/2014 - 17:43

 

Les ISO's de la nova Linkat Edu 14.04 ja es troben disponibles a l'àrea de descàrregues del portal Linkat.

La Linkat edu 14.04 es distribueix per 32 i 64 bits. La mida dels fitxers ISO és de 2 GB.

NOTA: Si no tens clar de quina arquitectura és el teu ordinador, selecciona la descàrrega de 32 Bits.

Si ja tens una Ubuntu 14.04 instal·lada al teu ordinador i vols transforma-la en una Linkat edu 14.04, només has de seguir els passos següents documentats a la WikiLinkat.

Transformació d'una Ubuntu 14.04 a Linkat edu 14.04

Page 1 / 27 (1 - 5 of 134 Total) Next Page Last Page