Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

restringir webs  Final

 • bon dia!
  existeix algun programa, alguna opció del firefox o bé alguna configuració de la linkat que permeti prohibir l'acces a segons quines webs?

  moltes gràcies!!

  una altra pregunta, des de quin repositori es pot baixar l'audacity que no es pengi?

  gràcies de nou!!!

  Jordi Franco. Escola Les Parellades. Ribes
 • Hola Jordi,

  Tens diferents opcions per bloquejar webs, la més senzilla seria el component del Firefox BlockSite per administrar les webs que no vol que es carreguin.
  https://addons.…ox/addon/3145/

  També pots muntar un proxy amb Squid i SquidGuardian per bloquejar webs d'una xarxa local per tots els ordinadors. Et deixo un enllaç a la guia:
  http://phobos.x…l_6:practica_3

  El Kdenlive es pot instal·lar des del repositori de Packman, cal afegir el repositori a la Linkat per després realitzar la instal·lació des del Yast / Gestió de programari
  http://linkat.x…cials_Linkat_3

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.