Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Actualitzacions

Enviada per annaluque el 28/Oct/2010 - 14:28

Com ja sabeu, és molt convenient mantenir els sistemes al dia a través de les actualitzacions, per gaudir de les darreres versions del programari i de les novetats que es van publicant.


Quan hi ha actualitzacions pendents, Linkat mostra a la banda dreta del quadre superior, una icona de color taronja o vermell amb un signe d'admiració. Podeu actualitzar fent clic a sobre d’aquesta icona.

 

En cas que trobeu errades en intentar actualitzar a partir de l’avís, feu-lo de la manera habitual:

 

Obriu el YaST des del menú Sistema / Sistema / YaST, feu clic a Online Update, feu els canvis que proposi i seleccioneu Aplicar per començar a instal·lar.

 

En alguns casos és necessari fer el procés més d’una vegada, fins que no aparegui cap paquet per actualitzar.

 

Als centres amb servidor Linkat, el mateix servidor té un mirall dels repositoris, i per tant, els clients Linkat no cal que surtin a internet per actualitzar-se, sinó que ho fan des del servidor a través de la xarxa interna.