Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Nou perfil de música

Enviada per pablo.vigo el 08/Mar/2017 - 12:32


El projecte Linkat incorpora un nou perfil a la seva família, el perfil de música. En aquest nou perfil s'ha treballat per proporcionar un bon recull d'aplicacions i recursos web destinats a les classes de música.

El nou perfil de música incorpora tot el programari d'àudio de l'Ubuntu Studio i altres aplicacions relacionades amb l'edició i reproducció de contingut multimèdia.

Més informació a la WikiLinkat - Perfil de música


L'Escola Joan Sallarès i Pla guanya el primer premi dels MLA

Enviada per pablo.vigo el 03/Mar/2017 - 14:10

L'Escola Joan Sallarès i Pla de Sabadell ha guanyat el primer premi dels Mobile Learning Awards organitzats pel Mobile World Capital Barcelona dins del Mobile World Congress.

El projecte presentat sota el títol "Les Tac a l'abast de tothom" té tres eixos bàsics: la Linkat, el projecte LTSP i la Raspberry PI com a dispositiu que fa la funció de terminal lleuger.

Aquest projecte pretén apropar la tecnologia a l'aula, proposant un model molt econòmic basat en programari lliure i dispositius de molt baix cost.Vídeo presentació del projecte Vídeo recollida del premi


Programari lliure i de codi obert / Societat lliure govern obert

Enviada per pablo.vigo el 22/Feb/2017 - 08:26

Vídeo de la Xarxa d'Innovació Púbica que explica els beneficis que té per a una societat que les seves administracions treballin en base a programari lliure i de codi obert. El vídeo explica que han de fer les administracions per beneficiar les seves societats.


Nova funcionalitat del Trivial Freezer

Enviada per pablo.vigo el 24/Gen/2017 - 12:22

Ja es troba disponible una nova funcionalitat del Trivial Freezer que permet la restauració dels usuaris en el moment de tancar l'ordinador. Aquesta nova funcionalitat resulta útil en aquells casos en els quals s'inicia la sessió d'usuari de forma automàtica.

El Trivial Freezer és el congelador d'escriptoris oficial de la Linkat desenvolupat al Departament d'Ensenyament. La seva funció és mantenir els escriptoris nets i sempre ben configurats, sense imatges no desitjades de fons d'escriptori o icones eliminades.

Aquesta nova versió configura el Trivial Freezer sense inici automàtic, per modificar l'inici automàtic s'ha d'anar a la icona Trivial Freezer - Configurador d'arrencada

Més informació a la WikiLinkat.


Bones festes

Enviada per pablo.vigo el 23/Des/2016 - 14:12

Des del Projecte Linkat volem desitjar-vos bones festes i feliç any 2017.

Volem aprofitar per agrair-vos el vostre suport que ens fa seguir treballant per oferir a les escoles la millor selecció de programari lliure i recursos oberts.

Bones festes!

Page 1 / 34 (1 - 5 of 169 Total) Next Page Last Page