Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Petició: programa control TORN aula tecnologia  Final

 • Hola.
  Suposo que tots els centres de secundària tenen el torn Amateur com a dotació de tecnologia.
  Aquest torn es controla amb un programa anomenat "MINIT" que s'executa sobre DOS 3.3 o superior i es comunica amb el torn pel port sèrie.

  No he fet proves amb cap emulador però suposo que la part de simulació de peces podria arribar a funcionar, però la part de control del torn pel port sèrie em fa l'efecte que no.

  No es podria demanar a Alecop, que ha fet el programa, la info necessària per a fer un programa de control per a linux? ( i incloure'l als repositoris de la linkat, és clar).

  Toni Ubieto.
 • Hola de nou.

  He estat fent proves amb el dosemu i el dosbox.

  El dosemu es penja en executar tant el programa de control del torn "minit" en mode connectat i en mode de simulació, i també es penja en executar el programa de CAM "minicam".

  El dosbox sí que permet executar tant el minicam com el minit en mode simulació. No he pogut comprovar si el minit controla el torn pel port sèrie doncs he fet les proves a casa aquests dies de vacances i naturalment no tinc el torn a mà.

  Mirarè de fer proves a l'institut amb el torn connectat.
  He vist que en la Linkat2 hi ha disponible el DOSBOX-0.63. Jo he fet les proves amb ubuntu 7.04 i dosbox-0.70. Espero que no hi hagi problemes de versió.

  Toni Ubieto
 • Hola,

  Aquesta és la resposta que m'han fet arribar des de alecop:

  Quote

  Respecte a la seva consulta no tenim previst tenir software per plataforma Linux ni de lliure distribució.
  Sentim no poder ajudar-lo.


  Si et funciona amb Virtual Box a Ubuntu, hauria de funcionar amb Virtual box a Linkat 2 també.

  Salut.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.