Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

actualitzar la beta 1 a linkat 2.0 alfa  Final

 • Hola bon dia.

  M'agradaria saber si quan surti la versió definitiva de la linkat 2 es podrà actualitzar l'actual beta d'alguna forma. El més normal seria que en el procés d'instal·lació es pogués triar la opció "actualitza" en comptes de la "nova instal·lació", o simplement tenint els repositoris activats ja s'actualitzarà automàticament?

  Té molt bona pinta aquesta linkat 2.0, enhorabona per el treball fet! A veure si aconseguim que la implantació a tots els centres sigui una realitat. Anims i continuem així!

  Lluís.
 • Hola,

  Per actualitzar la beta 1 de Linkat 2 a la versió definitiva, es podrà fer des del repositori. No caldrà tornar a fer la instal·lació de nou.

  Salut,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.