Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

ethernet NVIDIA nForce Networking Controller  Final

 • Tinc un pc amb una placa mare que integra la ethernet NVIDIA nForce Networking Controller (això és el que em diu el lspci), i no veig la manera de poder configurar la ethernet per que xuti. Tinc un aula amb 23 màquines iguals a aquesta i m'interessa molt que funcioni per poder usar la Linkat 2.

  Per cert en el portàtil, després d'alguns retocs: ndiswrapper i alsa, he aconseguit que funcioni la xarxa i el so.

  Salutacions

 • Hola,

  El Yast et reconeix la targeta de xarxa? Si no ho fa, la millor opció és descarregar els drivers del fabricant, mira aquesta web:
  http://www.nvidia.es/Download/index.aspx?lang=es

  Cal que miris quin model de targeta tens. Mira-ho al manual de la placa base, obrint l'ordinador o des de Windows (si ho tens instal·lat).

  Salut,
  Pablo.
 • Hola,

  La Linkat 2 ja ofereix un controlador que es diu "forcedeth", que és precisament el mateix que ofereix NVidia a la seva web.

  prova a fer això:

  # modprobe forcedeth

  i després:

  # ifconfig

  a veure si surt algun dispositiu ethernet.

  Si no t'ha funcionat, comenta-ho.

  Salut,
  Pablo.
 • Com que la maquina la tinc al cole no puc fer provatures.

  Reprendrem el tema en tornar.

  Salutacions
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.