Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

pantalles  Final

 • hola
  com  sofridor ja l'he instal·lat en dues aules, la beta, com autònoma. Aarença bona. Encara no he entrat a explotar-la. Cap de les instal·lacions ha funcionat a la primera l'entorn gràfic, i son les de dotació. Hen hagut d'entrar en prova d'errades i modificar la velocitat de sincronització vertical i baixar-la al voltant de 60 - 70 Hz per veure 1024x768.
  val la pena que faci proves de validar-les com a clients contra el servidor de la 9.1?

  per una altra banda he vist el freezer per linux en tots dos entorns grafics kde i gnome?
 • Hola,

  Linkat configura un monitor Vesa per defecte, però es pot configurar el monitor i la targeta de vídeo durant la instal·lació.

  Seria interessant veure la Linkat 2 validant contra el servidor Linkat 1, segurament et funcionarà, encara que els directoris compartits S, T i P no els muntarà automàticament.

  Podries instal·lar el freezer i comentar-nos si et funciona bé?

  Salutacions,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.