Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Grub / So Portatils IBM ThinkPad  Final

 • Hola: als portàtils de la dotació del projecte RED.ES teníem LinKat 1.1 funcionant a l'hora de fer la nova instal·lació de la LinKat 2 es destrueix el grub i s'ha de restaurar manualment.
  Tampoc funciona el sistema de so.
 • Hola,

  Podries dir quin és el teu model de targeta de so? fent lspci al terminal i com a root.

  Salut,
  Pablo.
 • 00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller (rev 01)
 • Hola,

  asoler20 ens ha escrit dient que ha pogut fer funcionar la AC97, aquí tens el missatge:
  http://linkat.xtec.net/portal/component/option,com_smf/Itemid,129/topic,870.msg3011#msg3011

  Nosaltres també farem proves per verificar el seu funcionament.

  Salut.
 • Ha funcionat amb la recepta.
  Fareu els canvis en el kernel defectuós i es podrà fer l'actualització a travès dels repositoris al gener o haurem de fer els canvis a la resta de portatils?
  Gràcies i endavant.
 • He seguit  el mateix procediment en tres portàtils més i m'ha fallat en dos per tant el sistema no crec que sigui massa fiable. Tots quatre portàtils exteriorment són idèntics i són de la mateixa dotació.

  L'error que em surt és “No s'ha pogut carregar el mòdul del nucli snd-intel8x0 per al suport de so. Aquest error es pot haver produït per la utilització de paràmetres incorrectes del mòdul, incloent-hi E/S o IRQ no vàlides.
 • Aquí tens la nova recepta pel problema del so:

  http://linkat.xtec.net/portal/component/option,com_smf/Itemid,129/topic,894.0
  http://linkat.xtec.net/portal/content/view/120/1/

  Salut
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.