Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problemes inici Linkat  Final

 • he instal·lat Linkat al meu PC que ja té el win XP. Quan acabar de fer l'arrancada la LINkat la pantalla em queda negra i he de posar ctrl+alt+f1 per aconseguir veure alguna cosa en pantalla. Fet això, em demana el linux login i el poso sense cap problema però em demana seguidament el password i EN ESCRIURE'L NO PUC, NO EM DEIXA POSAR-LO; per tant no puc entrar a la linkat.
  POT ALGÚ ORIENTAR-ME?
 • Hola,

  No soc un gran expert en això de la Linkat, però si et serveix d'alguna cosa et diré que quan s'escriu el password no es marca res al terminal, per lo tant sí que estàs escrivint, tot i que no vegis res.

  Joan Devis
 • Tal com diu en Joan, això es fa perquè ningú pugui veure el que escrius i entrar després al teu compte.

  També cal tenir en compte que la majoria de sistemes linux (en Linkat no ho he provat), no accepten la "ñ", ni "ç" ni lletres accentuades als passwords.
 • Hola jmarti45,

  T'arrenca bé la Linkat? Ja pots entrar al sistema?
  Si tens cap problema no dubtis a preguntar.

  Salutacions,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.