Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Vindrà algú a fer la instal·lació inicial?  Final

 • Hola,

  Com no vull que ningú em pugui recriminar que ho he deixat còrrer, torno a demanar des d'aquí (així com des d'altre vies) que vingui un tècnic de T-Systems a fer la instal·lació del servidor de la Linkat.

  Aquest missatge ja l'he enviat a diferents destinataris però encara no n'he obtingut una resposta resolutiva del tipus: demà o la setmana que vé o quan sigui, qui sigui, vindrà a instal·lar-vos la Linkat.

  Att,
  Bernat Lluch
 • Benvolgut Bernat,

  Hauries de sol·licitar aquest suport a través de: sau.educacio@gencat.net


  Joan de Gracia
 • Bernat,

  T'agrairia que em fessis arribar per correu la resposta del SAU. Ells t'haurien hagut de facilitar l'enviament d'un tècnic.


  Joan de Gracia
 • De moment, havia enviat la sol·licitud al GEPSE però quan no n'he rebut cap resposta he vist que no deuria ser el lloc adequat i és per això que he tornat a demanar-ho al fòrum.

  Ahir vaig enviar un e-mail al SAU i intentaré mantenir-vos informats de l'evolució de tot plegat.

  Per cert, posats a fer una instal·lació nova i com no tinc res a perdre, m'ofereixo per fer de conillet d'índies de la 2.0

  Bernat
 • Bon dia, per demanar una instal.lació de la Linkat, hauríeu de planificar-ho per l'apliació de suport presencial:
  >
  >http://www.xtec.cat/suport_presencial/
  >
  >o com molt bé diu en Joan cal enviar un mail a:
  >
  >sau.educacio@gencat.net
  >
  >El GEPSE és l'eina per notificar només incidències de maquinari.
  >
  >En cas de dubte sempre ens podeu trucar al 902 532 100.
  >
  >Esperem haver ajudat a aclarir les passes a seguir en aquest cas.
  >
  >Rebeu una cordial sal.lutació,
  >
  >SAU Educació
 • Tal i com heu respost tots i, més concretament en el darrer missatge titolat: "Resposta #4 el: Octubre 02, 2007, 11:27:14", el sistema ha estat l'indicat en aquesta resposta.

  Jo vaig fer-ho com s'indica i el dia que vam acordar va venir un parell de tècnics de T-Systems i van instal·lar el servidor amb certs serveis a un servidor que vam comprar (a l'IES) per a l'ocasió.

  Gràcies a tots, finalment tenim el Servidor muntat i us animo a que ho demaneu.

  Bernat
 • Hola,
  Seguint el teu exemple he demanat al tauler d'anuncis del http://www.xtec.cat/suport_presencial/ a veure si em poden donar un cop de mà en la instalació de la Linkat 2.0 en 14 portàtils.
  A veure si tinc sort....
  Ja us aniré informant.
  Lluís.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.