Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Error imatge Linkat  Final

 • Ens hem descarregat la imatge DVD de la versió 1.1 i ens dóna errors al gravar-la. L'hem descarregat diverses vegades, ho hem provat amb ordinadors diferents i programes diferents i no ens funciona. Algú se l'ha descarregat i li funciona?

  Gràcies.
 • Hola,


  Per saber si la imatge que has descarregat està bé, cal que comprovis la suma MD5 de la imatge.

  En el cas de la imatge en DVD de Linkat 1, la suma és:

  MD5: 871a31991a8933f4cd8165d48cb56e0a  Joan de Gracia
 • Advertencia: La descàrrega del DVD pot fallar.

  Pot ser que tingueu dificultats al descarregar fitxers grans com el DVD, pot ser causat pel vostre navegador o de l'administrador de descàrregues que utilitzeu. És recomenable fer servir una versió actualitzada de navegador o del vostre administrador de descàrregues per que suportin grans fitxers, com per exemple el Firefox 2. Si feu servir wget, hauria de ser la versió 1.10 o posterior.

  Els següents navegadors NO suporten descàrregues de fitxers més grans de 2Gb:   Salut,
   Pablo.
  • 0 usuaris

  Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.