Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No arranca el Windows xp  Final

 • Hola , a veure si algu em pot ajudar.

  Tenia windows XP instal·lat a l'ordinador  i una copia de Ghost por si de cas.
  Al mateis disc dur hi vaig instal·lar la Linkat1.0. Tot perfecte i va tot va bé.  A l'instalar la Linkat al disc C es va crear una partició. Amb el temps veient que que Windows començava a donar algun problema decideixo de passar el Ghost (que havia creat abans d'instal·lar la Linkat)
  El problema és que al reiniciar l'ordinador  puc  entrar amb Linux però amb Windows no puc, apareix la imatge del Windows XP un moment a la pantalla i després surt una pantalla en la que s'indica que hi ha problemes a l'hora de iniciar l'ordinador amb Windows XP.
  Per mes que intenti modificar el GRUP de la Linkat no aconsegueixo que s'incii amb Windows. He seguit els passos que trobareu aquí:

  http://users.bigpond.net.au/hermanzone/SuperGrubDiskPage.html#boot_windows

  I installed Grub to MBR with a Gnu/Linux distro (dual boot), and Windows no longer boots.

  Que us sembla que podria fer donat que a traves de la Linkat veig que al disc C té el Windows instal·lat malgrat no el pot arrencar.
 • Per cert , podria ser una solució anar YAST2,  al partidor en mode expert i demanar que suprimís les  particións del primer disc on hi ha Windows i el Linux  per després tornar a instal·lar la copia del Ghost  i més tard el Linux?
  Disculpeu-me si no m'he fet entendre!
 • Hola,

  Mira aquesta guia per restaurar el grub, a veure si et serveix.
  http://www.xtec.net/at_usuari/guies/preventives/linkat/grub/

  Salut,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.