Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instal·lació de la linkat en LSTP  Final

 • Hola:

  La meva idea es fer una aula d'informàtica per a reciclar ordinadors, son pentium III i pentium II. La idea es la següent, disposo d'un servidor prou potent i la resta de màquines que seran els clients es volen reciclar i que carreguin el sistema operatiu per xarxa, es a dir, fer "màquines tontes" sense sistema operatiu instal·lat i que es carregui des del servidor.

  La meva pregunta es: un cop descarregats tots el fitxers del LSTP que he de fer en el servidor. L'equip que farà de servidor està formatat en FAT32 i no te cap sistema operatiu instal·lat. He de instal·lar el linkat en mode servidor i després un cop dins el sistema operatiu instal·lar els paquets del LTSP? o els paquets que em descarrego ja son executables?

  Gràcies per l'ajuda.

 • Hola,

  Jo faria una instal·lació d'Ordinador Autònom, perque s'instal·li tot el programari educatiu. Si fas la instal·lació de servidor, et faltaren aplicacions.

  Quins paquets t'has descarregat? És la imatge VMware o els paquets del projecte LSTP?

  Salut,
  Pablo.
 • Hola he descarregat els paquets de LSTP
 • Hola,

  Bé, instal·la el mode Ordinador autònom i després els paquets LSTP.
  Intentaré publicar una part del curs D83 on es parla del servidor LSTP

  Salut.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.