Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

SBLive! Value  Final

 • Hola companys,
  He instal·lat la linkat en un ordinador pentium III i una placa de so SBLive! Value. A l'última part de la instal·lació, si no li dic que ometi la configuració de la placa de so, es queda pensant tota l'estona i no acaba.
  Sabeu alguna solució fàcil? (Penseu que sóc usuari inexpert).
  Gràcies.
  Eduard
 • "Eduard"

  una placa de so SBLive! Value.

  Casualitat de les casualitats. Jo també vaig tenir problemes amb una una placa de so SBLive!. De fet ho vaig resoldre posant una Creative Lab (Sound Blaster PCI 128), en teoria inferior, que en Windows no em funcionava però amb linux sí.
  El fet és que en Windows havia buscat força informació sobre la SB PCI128 i vaig trobar que era la Ensoniq ES1370 fabricada i distribuida per Creative Labs.
  Aparentment això no resolt res. La informació que sí que ho resolt és que amb la definició, em penso d'questa Ensoniq ES1370, un dia vaig posar l'altra i va funcionar. I no crec que sigui cosa del processador perquè estic parlant d'un pentium II a 350 MHz.
  Com que la Ensoniq ES1370 no em funciona per Windows és la que he deixat a la Linkat però la experiència em va sorprendre.
  La proposta indecent que et suggereixo és que quan arribes a la pantalla de la definició d'aquest maquinari li diguis que el vols canviar i triïs la Creative Labs. SB PCI4/128 (ES1370) o bé la (ES1371/73).
  No crec, però, que et calgui tornar a fer la instal·lació: Des de l'escriptori (Desktop) prem sobre Sistema - Actualització del sistema, s'obrirà el YaST a la columna de la esquerra maquinari i del requadre So.
  S'obre una altra aplicació "Suprimeix" la targeta de so que tinguis definida i "Afegeix una targeta de so" i defineixes la ES1370, connecta els altaveus i prova alguna aplicació que faci so.
  Ja diràs,

  Jaume
 • Hola oranies,
  He provsat de fer el que m'has suggerit i em donava errors en totes dues configuracions. Després, per provar, he dit que volia la "SB live!/PCI512/E-mu APS" que hi ha al llistat i m'ha funcionat.
  Gràcies
  Eduard
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.