Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

pas autonom a servidor.  Final

 • he instal·lat en un autonom, el paquet servidor , els afegits i el nfss ... pero la maquina resultant no acaba de funcionar com a servidora despres d'aplicar-li l'script de servidro Linkat.sh install

  el yast no permet l'entrada en el servidor de dns, ni ldap ..., s'ha de fer a mà pero encara així no acaba de funcionar.

  es posible aquesta transformació?
 • Hola,

  No ho he provat però entenc que hauries d'instal·lar tots els serveis que es troben en el servidor, el paquet servidor i posteriorment executar l'script Linkat.install.

  Ho preguntaré.


  Joan
 • Hola,

  S'han fet diferents proves de passar d'ordinador autònom a client d'aula, però no a Servidor d'aula. Crec que és millor fer la instal·lació de nou si el que vols és un servidor. L'ordinador autònom i el client d'aula són molt semblants i és molt fàcil la seva transformació, pero el servidor porta un programari diferent que complica aquesta transformació. Es pot fer, però t'aconsello que facis una instal·lació nova escollint Servidor d'aula.

  Salut,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.