Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

instal·lació i actualitzacions  Final

 • He instal·lat l'última setmana dos cops la linkat en un ordinador portàtil i m'he trobat les dues vegades amb els següents problemes:

  * tot i que li dic que faci una instal·lació per a un ordinador autònom, me l'ha fet com a servidor

  * no es fa cap actualització. El RedCarpet no m'informa que n'hi ha de disponibles, i si ho faig a mà no en troba cap.

  Sabeu què pot ser?
  Jordi
 • Hola,

  Si marques la casella d'Ordinador Autònom durant la instal·lació, no t'ha d'instal·lar cap altre. Com saps que és servidor? Et surt l'script de configuració del servidor?

  Comprova que el red-carpet tingui marcat a la llista de Canals la casella Subscrit del Canal Oficial Linkat. Si no està marcat no t'apareixeren les actualitazcions encara que tinguis el servei inclós.

  Salutacions,
  Pablo.

 • Pablo, he fet el que m'has dit per a les actualitzacions i m'ha funcionat.

  Respecte a la instal·lació com a servidor, no sé si se'm va disparar l'script de servidor, però sí que es va disparar algun intent de configurar alguna cosa del servidor. He instal·lat la linkat en aquest ordinador moltes vegades, i en aquestes dues últimes m'ha fet això, quan abans no m'ho havia fet mai. És igual, de moment sembla que tot funciona com cal...
  Gràcies.
  Jordi 
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.