Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Desinstal.lar Linkat  Final

 • Salutacions;

  He instal.lat la linkat en un ordinador però, degut a una manca d'espai físic en el disc dur alguns paquets no s'han instal.lat correctament i per aquest motiu no puc engegar l'ordinador en mode Linux. Si entro en mode windows XP.

  La qüestió és com puc desinstal.lar la Linkat per mirar d'alliberar espai i fer una nova instal.lació.

 • Jo el que faria és desfer les particions que ha fet linkat - i fins i tot l'inici en diferents modes si hi has arribat. Per treure'l jo vaig fer servir partition - el cd que a les escoles tenim per canviar particiona - vaig eliminar les particions del linkat  i vaig augmentar al màxim la partició c:\ (tinc un disc de 40 ) per tal que em funcionés el copiador per a dvd necessitava més espai a la partició nativa del linux.
  De moment cap més problema
 • Si tornas a fer la instal·lació de la Linkat, et farà un formateix de la partició on havies utilitzat abans la Linkat i et respectarà la de Windows. (Comproba-ho)

  Durant la instal·lació pots mirar de no instal·lar tan programari si el problema és que no tens molt espai. A "Paràmetres de la intal·lació" si fas clic a sobre de "Programari", selecciona Ordinador Autònom i fes clic al botó "Detalls ...". Aquí podràs seleccionar el programari que vulguis instal·lar.
 • Salutacions !!!

  Com que l'ordinador té instal.lat el Windows XP, per no instal.lar el Partition Magic,  he anat a l'opció d'administració de discos per veure les particions creades. A part de la partició C: i D: tinc creades dues particions més de "nom desconegut", una amb 871 MB i l'altra amb 7'35 GB.

  Haig d'eliminar doncs les dues particions? 

  Una vegada eliminada les particions no apareixerà el menú d'inici de la Linkat per seleccionar el sistema d'entrada ?

  Si intento instal.lar novament la Linkat al detectar ja una instal.lació esborra la partició Linux creada, deixa el sistema com estava abans amb windows i després et demana si vols intal.lar-la novament ?

  Gràcies...

  Una abraçada...
 • La solució de rroca1 és correcte si el que vols és augmentar l'espai de la partició.
  Eliminar particions -- Redimensionar la partició de Windows -- Tornar a instal·lar la Linkat

  Crec que no hauria de sortir la pantalla inicial de la Linkat si has eliminat aquestes dues particions.

  Quan tornes a fer una instal·lació de la Linkat, t'agafa les particions on era abans, formata i tot seguit s'instal·la de nou.
 • ... la pantalla, perquè el gurb s'instal·la a mbr (a mi m'ha passat un parell de vegades amb altres distribucions i - sort que tenia un disquet d'arrancada de windows 98! - per executar l'fdisk

 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.