Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Samba PDC  Final

 • He seguit fil per randa les instruccions del material (10) i no hi ha manera que un usuari de grup Administrador pugui accedir a S i un de Profesorat pugui accedir a P com a usuari Samba.
 • Hola,

  Una pregunta, les instruccions del tema 10 fan referència a com configurar Linkat com a PDC i com acabar de complementar l'alta massiva d'usuaris del tema 7. Entenc que primer de tot has donat d'alta a un usuari de prova i t'has assegurat que pertany al grup "Administrador" o bé "Professorat"?

  No obstant ho reviso perquè no sigui un "bug".


  Joan
 • Continuo sense poder fer validar les màquines Windows al PDC diu que l'usuari root no exixteix.
  Per cert a la carpeta de Programari no hi deixa escriure a ningú des de Samba. Té l'atribut de només lectura i afecta a tothom.
 • Em responc.
  He fet una instal.lació nova del server i després d'una actualització total ha funcionat.
 • Hola,

  A la pàgina 125 del manual del D83 s'explica primer de tot que abans de procedir a la configuració de Samba com a PDC s'ha d'actualitzar ja que no es creen les Unitats Organitzatives necessàries dins del servidor LDAP. D'altra banda, a la pàgina 133, s'explica com crear aquestes unitats organitzatives en cas que no es pugui actualitzar la màquina.

  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.