Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Sobre el D83 (important!!)  Final

 • Hola,

  Ara que ja hem arrencat el curs us puc suggerir diverses coses que han aparegut amb els meus alumnes.

  Per exemple, s'ha parlat de:

  - Sistemes de backup
  - Quotes en Linkat
  - Repositoris de paquets

  Sobre els sistemes de backup aquí podem, si us sembla bé i si us ho demanen, l'ús de la comanda tar, rsync (funcionant a través de ssh) i també l'opció que té Yast de fer còpies de seguretat.

  - Quotes en LK: bé, tot i que no ho he provat específicament en LK, el sistema de quotes no hauria de representar cap problema pel que fa la seva implementació. Ja recuperaré algun dels documents que tinc i faré alguna prova.

  - Repositoris en LK:

  Us passo un parell d'enllaços:

  http://en.opensuse.org/Add_Packages_Repositories_to_Yast
  http://es.opensuse.org/Additional_YaST_Package_Repositories

  Teniu present que LK1.0 es basa en NLED9 i per tant és compatible amb les versions .1, es a dir, compatibilitat a nivell de SuSe9.1. I LK2.0 serà compatible a nivell d'OpeSuSe10.1

  Per cert m'agradaria saber com està anant el curs i com "respiren" els alumnes per si s'ha de "modificar" alguna cosa del curs.

  Pel que fa el tema 2: deixaré al servidor de la Linkat la imatge ISO del GhostPC desenvolupada per "l'artillero mayor" en Lluís Gras. Aquesta imatge ISO incorpora de sèrie el partimage i l'udpcast.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.