Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Em surt la pantalla molt petita amb wmware  Final

 • Quan ja ha acabat la instal.lació em surt una pantalla que no permet treballar de petita que és. Què cal fer?
  Què cal fer per tenir xarxa? No queda ben configurada.
 • Suposo que per defecte et deu posar la resolució de 640x480. Solament et cal reconfigurar la resolució de pantalla, jo ho faig sempre  amb el Yast (maquinari/targeta gràfica i monitor) i llavors configuro el monitor amb la resolució desitjada (sempre poso la mateixa resolució que la del SO host).
  Referent a la xarxa, si elegeixes "bridge" en el vmware, enllaçaras la VM amb la tarja de xarxa física del host, llavors ja només queda configurar els paràmetres de xarxa amb el yast i podras navegar amb la tarja ethernet del host.
 • Hola,

  Sobre el tema de la xarxa, vmware funciona correctament tant si s'utilitza en mode BRIDGE com en mode NAT.

  Si teniu Linkat en un portàtil i aquest s'ha de poder connectar en diferents llocs, jo us recomano que canvieu a NAT i deixeu la IP de la màquina virtual posada en DHCP.


  Joan de Gracia
 • suposem que hem escollit el modo NAT i la nostra màquina és autònoma i la volem convertir en client de l'aula, però el servidor està en una altre màquina física de la xarxa. Podem convertir la màquina virtual autònoma en client del servidor extern?
  Esteve
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.