Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instal·lació en un disc USB  Final

 • La meva pregunta és si algú ha instal·lat la Linkat en un disc dur extern USB i em pot ajudar.

  Perquè porto uns dies intentant-lo, m'ho detecta sense problemes a l'hora d'instal·lar, faig les particions i tot correcte, però quan comença a instal·lar comencen a sortir missatges d'error:

  ERROR(InstTarget:E_RpmDB_Subprocess_failed)

  Moltes gràcies.
 • Hola,

  és una iniciativa molt interessant (ja saps que hi ha projectes que es dediquen a aquest tema en concret: www.catux.org)

  Jo faria la següent prova: faria la instal.lació complerta tal com tu fas però el sector d'arranc el ficaria en un disquet o en un disc dur "normal" ... únicament per provar si el teu problema és de càrrega del sistema d'arrancada.

  O. Castell
 • Mira yo he instalado el Linkat en usb externo y me arranca sin ser posible por que la Bios no lo permite desde la _USB . Claro para arrancar Linux necesito el CD de instalacion de Linkat darle a la instalacion y cuando detecta todo para ponerse a instalar le doy abortar. Acto Seguido en un menu tipo texto me deja instalar o iniciar el sistema instalado .
  AQUI HAY ALGO MUY SIMPLE QUE EL CD CARGA AL INICIO Y QUE CON EL GRUB NO LO HACE . SE PUEDE SABER  que puedo hacer para que me arranque arreglando el grub u otro gestor o una uitlidad ?
  Creo que me vendria muy bien esa ayuda a mi y a mucha gente porq pensando que en escuelas hay ordenadores viejos parecidos al mio , si queremos incorporar discos nuevos con la capacidad actual necesitamos de esa utilidad que haga bootable nuestro USB externo . Sin hacer la parafernalia que hago yo para arrancarlo claro jejej
  Bueno gracias y a ver si hay alguna soluciion
 • Si la BIOS no permet l'arrencada per USB, l'única forma que hi ha és arrencant per CD o disquetera.

  Amb el CD cal escollir l'opció


   És més ràpid que fer-ho per Instal·lació.

   Salut,
   Pablo.
  • 0 usuaris

  Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.