Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

horari del curs  Final

 • Hola,
  Perdoneu-me si em fico en coses que no m'he de ficar.

  Si no m'equivoco, els dilluns son els dies que tením reservats per als seminaris del semperse i jornades tècniques. D'aquí que ens respectin  la tarda del dilluns lliure en els nostres horaris.

  Si gran part dels assistents d'aquest curs som coordinadors informàtics, no semblava gens descabellat d'haver posat el curs D83  a les tardes del dilluns!

  La qüestió és que, jo que tinc classe fins les 17:00h, m'és una mica complicat arribar a les 17:30h. puntual des de Roses.

  Si la majoria dels assistents tenen el mateix problema que jo potser proposaria de començar i acabar mitja hora més tard.
  Si aquest no és el cas...no he dit res.
  Cordialment,
  Lluís colomer.
 • Hola,

  no sé si et serveix però a Deltebre (IES de Deltebre) on les distàncies són significatives vàrem decidir per unanimitat començar el curs a les 18:00 hores. T'ho dic com a formador del curs, per tant que tinguis present que sí que és possible.

  O. Castell
 • Hola Òscar,
  Ja ho hem arreglat:
  Previ acord dels assistents i el formador, ara començem a tres quarts de sis.

  Gràcies!

  Lluís.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.