Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Crear imagenes wmware  Final

 • Alguno puede recordarme que tenia que poner en la instalación de la Linkat en el wmware para que se ve el video bien durante la instalación

  Gracias
  David
 • segons el manual: x11i=fbdev.
  El que he fet jo ha estat la instal.lacio mode text. Apareixen els mateixos passos però 'a la antigua'
 • Per cert, una pregunta. Quin VMWare feu anar per crear les maquines virtuals? Jo faig anar la workstation 4.5.2, però és una mica vella, i vosaltres?.
  Gràcies.
  Artur.
 • Jo en un cas he hagut de fer anar mode de pantallaVESA i ha funcionat, be que una mica farragós ja que ha agafat una mida immensa.

  Jo he fet anar la versió vmware server amb els números de llicència que m'ha donat quan m'he registrat.

  Josep Anton Clua
 • Artur,

  Fes servir la versió que pots descarregar directament des del portal de VMWare. El VMWare Server és freeware. T'hauràs de registrar i hauràs de generar números de llicència vàlids.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.