Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

He perdut el menú del Grub  Final

 • Hola a tots, resulta que he hagut de fer una reinstal·lació del windows en un sitema dual i  Oh sorpresa!  no m'apareix el menú de Grub i no puc triar entre windows i Linkat a la hora de realitzar la arrencada. A veure si em feu un cop de mà i em podeu dir que he de fer per poder recuperar el menú de Grub i poder triar la Linkat. Gràcies.

 • Si has reinstal.lat el Windows després del Linkat, em temo que no has perdut només el menú, sino el Grub sencer.

  Al insta.lar Windows, aquest instal.la el seu gestor d'arrencada, que només arrenca Windows, i esborra el que hi hagués abans.

  Per poder reiniciar Linkat has de reinstal.lar Grub. Les instruccions per fer-ho les pots trobar al post "NO TROBA EL GRUB: Urgent!!!" d'aquest mateix fòrum:

  http://linkat.xtec.net/portal/component/option,com_smf/Itemid,129/topic,367.msg1054#msg1054

  Si treballeu en instal.lacions duals, sempre cal tenir en compte que heu d'instal.lar primer Windows i després l'altre sistema, i si heu de fer modificacions al Windows un cop instal.lat, sempre cal reinstal.lar el gestor d'arrencada.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.