Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Reconeixement d'escriptura a mà a PDI Promethean  Final

 • Bon dia,

  A Linkat 18.04 tinc instal·lats l'ActivDriver i l'ActivInspire de les pissarres Promethean tot seguint aquestes i aquestes instruccions.
  A la Wikilinkat hi ha instruccions per instal·lar, a més a més, el reconeixement d'escriptura a mà en català (activhwr-ca) per a la 16.04 però ho he intentat amb la 18.04 i el paquet no està disponible al repositori.  Editat per scardon1 el 07/Jun/2022 - 10:10.
 • Hola Salvador,

  Ho miro a veure que hi podem fer. Una cosa, val a dir que l'arribada dels panells interactius del pla digital canviarà força el panorama que teníem fins ara de les pissarres digitals i que tot el tema de drivers privatius de les marques s'haurà acabat.

  Et dic alguna cosa,

  Merci,


  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.