Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Configuració targetes xarxa servidor LTSP amb PiNet per Raspberry 3B+  Final

 • Hola,

  Estic muntant un servidor LTSP per a Raspberrys 3B+ que funcionaran com a client lleugers i no tinc clar com configurar les dues targetes de xarxa. Ja he assignat la IP amb la que vull que el servidor PiNet funcioni, crec. De fet quan arrenques el PiNet, ja em mostra aquesta adreça a la barra de títol de la part superior del programa.

  L'única Raspberry però que de moment tinc connectada (directament al server) arrenca però es queda esperant adreça DHCP ( "DHCP request for ... ").

  Merci, a veure si algú em pot ajudar.
 • Hola,

  Pel que fa la Raspberry, vàrem fer proves amb la Linkat edu 16.04 i vàrem trobar que amb la configuració següent les raspberry pi funcionaven correctament:

  1- Munta una linkat lleugera 16.04 i aplica el paquet linkat-ltsp-server.. Després el configures seguint les indicacions que hi ha a:

  http://linkat.x…nkat_edu_12.04

  tot i que faci referència a la 12.04, l'script que hi ha a la 16.04 funciona correctament.

  2- Pel que fa la Raspberry Pi, arrenca la Raspberry amb la distribució berryterminal:

  https://www.ber…l.com/doku.php


  Amb aquesta combinació tindràs l'escriptori lleuger de la Linkat a la pantalla de les Raspberry Pi.

  Aquest és el procediment que et recomano.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.