Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Internet wifi molt molt lenta  Final

 • He instal·lat la linkat 14 en un APD Pentium 4HT. En la connexió per cable funciona sense problemes però la wifi apareix com a conectat a la xarxa però la conecció és molt lenta o inexistent.
  Sabrieu com millorar la connexió wifi?

  Gràcies
 • Hola,

  Si la connexió Wifi es realitza, però es lenta, sembla que sigui problema de cobertura Wifi. Pensa que es necessari visió directa des de l'ordinador fins al punt d'accés Wifi on es connecta per garantir una bona comunicació.

  És veritat que pots connectar-te a un punt d'accés que es trobi a una altre sala separada per parets, però no es pot garantir una bona comunicació.

  L'antena de l'ordinador és troba ben endollada i visible? o està sota de la taula contra la paret? Això dificulta que les ondes de la wifi arribin correctament.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.