Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

**PROBLEMA AMB EL BACKINTIME ROOT **  Final

 • hola,

  escric aquest text per tal de buscar una solució al problema que em genera aquesta eina. l'error es el següent: entro amb l'usuari lnadmin al servidor, vaig a la carpeta eines d'admin, selecciono backintime root i em demana la pass, un cop introduïda correctament el programa no s'executa. ja m'ha passat a 2 centres i el problema que me genera es que com que ja tinc una configuració feta amb el backintime root si executo el backintime normal he de tonrar a configurar les còpies, i d'aquesta manera hi ha duplicitat de còpies ja que s'executen les del back root i les del back normal.
  com ho podem solucionar?
  moltes gràcies.
 • Hola,

  Inicia sessió amb l'usuari lnadmin i obre un terminal. Executa el backintime com a root al terminal per veure que està passant, perimer autenticat com a root i després ho executes amb les ordres següents:

  Code

  su -
  backintime-gnome


  Salut.

  Projecte Linkat
 • hola pablo,
  tal i com has comentat, he executat les comandes per tal d'engegar el backintime. el programa s'executa però al terminal es mostren una sèrie d'errors que t'adjunto a continuació.
  http://imgur.com/wV2yChO  Editat per polmp1418 el 20/Gen/2017 - 12:43.
 • Una cosa, sembla que has fet anar l'ordre "su", però és important executar "su -" per no heretar la configuració de l'usuari lnadmin.

  Torna a provar l'autenticació de root amb l'ordre "su [espai] guió".

  Salut.

  Projecte Linkat
 • hola pablo, acabo de fer la prova i aquest es el resultat:
  http://imgur.com/a/NsBax
  apareix un warning.
  gràcies  Editat per polmp1418 el 02/Feb/2017 - 09:27.
 • Hola,

  El programa funciona correctament?
  Els warnings són només avisos, però no errades.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.