Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No es connecta  Final

 • Hola, al centre tenim un ordinador amb Linkat 16 que fins avui es connectava perfectament, de cop ha deixat de connectar-se. He tornat a instal·lar les connexions per cable, tot el centre es connecta per DHCP ho he provat amb IP fixa i res de res.
  No connecta ni amb el servidor ni a internet, he fet ping a 192.168.0.100 (servidor) al 192.168.0.1 (porta), 8.8.8.8, i res de res. Que puc fer?

  Gràcies.
 • Hola,

  Apaga l'ordinador i torna a engegar-ho, però NO val fer un reboot, cal que l'ordinador s'apagui completament. És possible que tingui alguna configuració en memòria que s'ha d'esborrar.

  Si no funciona, obre un terminal i escriu l'ordre següent:

  Code

  ip a


  A veure quina configuració té?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Tant senzill com això, jo reiniciava i seguia sense funcionar, ha estat tancar l'ordinador del tot i engegar-lo i ja funciona. Quina cara se m'ha quedat.

  Moltes gràcies.
 • Que tot sigui això!

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.