Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

prezi sense memoria  Final

 • Bon dia

  Tenim un problema amb el prezi corrent sobre la linkat 14.04. Resulta que quen volen editar els navegadors diuen que es queda sense memoria quan intentes continuar, al cap d'una estona torna a fallar el connector i ja no pots continuar treballant. He vist que hi ha un post al voltant al forum, però no em sol·luciona el problema. He probat de desinstal·lar i tornar a instal·ar el flash amb el gestor de programari però res. Algu s'ha vist en aquest problema?

  Gràcies per endavant
  Oscar Garcia
  Institut BCN Congres
 • Hola Oscar,

  Tal com comenten a la web de Prezi, aquest comportament pot ser debut a que les imatges que has inserit són molt grans. Diuen que tanquis totes les aplicacions que no fas servir de l'ordinador perquè el navegador disposi de la major quantitat de memòria possible i redueix la resolució de les imatges.
  https://prezi.c…emory-message/

  Per comprovar que no és culpa de la Linkat, fes una actualització de programari i assegurat de fer servir la darrera versió disponible de Firefox.

  Code

  sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade


  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola de nou Pablo

  He fet el que em dius d'actualitzar el programari i continua fent-ho. El mes extrany es què el prezi es buit, i em passa quan passo d'edició a visualització i viceversa.

  Salutacions
  Oscar Garcia
 • Hola Oscar,

  Et passa amb tots els navegadors? Ho has provat amb el Firefox i el Chrome i sempre et fa lo mateix?
  Si tens subscripció Enjoy, Pro, o EDU pots demanar ajuda al servei de suport de Prezi https://prezi.com/support/. No sé si és el cas.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Òscar,


  Quan parlem dels nagevadors, en concret et passa amb tots els navegadors? Pensa que el Firefox porta el Flash d'Adobe mentre que el Chromium pot fer servir el Flash de Google que porta el mateix navegador Google Chrome.

  Ara bé, donat que google ha deixat de donar suport a la plataforma de 32 bits, resultarà difícil de poder treballar amb el plugin de Flash que manté google.

  En resum, estaria bé disposar de la informació següent:

  - Navegadors afectats

  - Versió de Linkat 14.04 (32 o 64 bits).


  Gràcies,


  Joan de Gracia
 • Bon dia, jo també estic tenint aquest problema amb prezi. Amb mozilla es pot reproduir bé un prezi però editar-lo ja és una altra cosa. Em surt el missatge de la memòria. Estic preocupat perquè hem de fer unes presentacions amb prezi als pares amb els ordinadors amb linkat i no acaben de funcionar.
 • Hola Miquel,

  En aquest sentit hauràs de fer servir una versió de 64 bits de Linkat (o bé de Linkat lleugera). Així podràs fer servir el navegador Chromium o bé instal·lar el navegador Google Chrome de 64 bits i que porta la versió més recent del complement de flash.

  Recentment Macromedia ha publicat que tornarà a donar suport al plugin de flash per a GNU/Linux per la qual cosa no descarto rebre actualitzacions del complement de flash per a GNU/Linux.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.