Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instal.lació dual en miniportàtils ACER TravelMate B115  Final

 • Hola,

  Al centre tenim un carro amb 26 miniportàtils ACER TravelMate B115 de 11'6 polzades, que van amb win8 actualment. Tenen només 1 any i mig. (des dels nadals passats, més o menys)
  Sobre aquests miniportàtils, dos consultes:
  1.- Estem tenint molts problemes amb el touchpad. No és una cosa puntual. I al mateix temps, també ens han sortit vàries fallades amb pantalla blava. Això és normal?. Ha passat a altres centres? Potser tenim un remesa defectuosa?

  2.- Hem decidit fer instal.lació dual, perquè no venien amb Linkat. Aquests portàtils porten UEFI, i no ens en sortim. Podríeu explicar-nos els passos per acobnseguir tenir una instal.lació dual?
  Hem pensat en posar Ubuntu 14.04.4 i potser passar-lo a linkat, però hem fet alguna prova, i el grub no arranca amb ubuntu, o es perd la partició de windows...
  Teniu alguna imatge feta ja als vostres repositoris, per a aquests miniportàtils?

  Salutacions !
 • Hola,


  Envia'ns un correu a linkat@xtec.cat. La recomanació que et faria és que parléssiu amb Acer pel tema de les maquetes i del touchpad.

  Si ens envies les teves dades contactem amb tu.


  Gràcies,


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.