Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

programari en xarxa  Final

 • haig d'instal·lar un cd de oxford al servidor. Ho faig des de l'usuari super y es crea una carpeta oxford dins del home de l'usuari super. No deixa escollir res de l'instal·lació. Ara vull poder executar aquest programa desde els pc que tin en xarxa pero no puc arribar al executable que està a la carpeta oxford. He provat de fer un link a usr/export/p però no em funciona. El server té linkat 14.4. Que es pot fer?
  No vull instalar a cada pc, a més a més tinc un per cada curs.
 • Hola,

  Si copies la carpeta oxford dins del directori /srv/exports/P potser et funciona, però desconec com funciona aquest programa.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • ja ho havia provat i no em funciona.
 • Hola,

  Em sembla que hauràs d'instal·lar el programa a cada ordinador, no crec que sigui només un executable, segurament depèn de molts més fitxers que es troben al servidor instal·lats i no es comparteixen amb la resta d'ordinadors.

  Si la instal·lació l'ha fet al /home de l'usuari super, segurament funcioni només amb aquest usuari.

  La instal·lació s'ha fet amb el wine? És un programa .exe de Windows?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • No és un exe. Hi ha dos carpetes al cd una per linux i altre per windows. gràcies.
 • he trobat la solució. He modificat l'usuari prof com a administrador, he instal·lat, he creat un llançador a /srv/exports ( això ja no es pot fer en mode gràfic ? ho he fet des de consola). he donat permisos perque qualsevol el pogués executar i després he tornat a modificar l'usuari prof com a estàndard i curiosament funciona.
 • Bones noticies, felicitats!

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.