Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Firefox 38 i servidor proxy, no va el proxy.  Final

 • Hola, després que s'actualitzés el Firefox a la seva versió 38, vaig observar que "l'efecte proxy" no es notava gens (les pàgines visitades no "volen", cosa que es nota MOLTÍSSIM amb el Jclic).

  He descarregat la versió 37, https://ftp.moz…nux-x86_64/ca/, l'he descomprimit i executat en la seva pròpia carpeta, i llavors es "nota" l'efecte servidor proxy.

  Espero que ajudi a algú. Jo pensava que hi havia alguna cosa que estava malament amb el servidor proxy, i el problema el té la versió 38 del Firefox.

  El meu entorn: Linkat 12.04 a 64 bits.

  Joan Padró
 • Hola Joan,

  Has comprovat la configuració del Proxy al Firefox a Preferències / Avançat / Xarxa / Connexió - Paràmetres . Ho tenies ben configurat?

  Com configures al proxy? ho fas pel sistema o pel navegador?

  Projecte Linkat
 • Hola Pablo, el problema desapareix en executar el Firefox 37 des d'una carpeta on l'he descarregat i descomprimit.

  A l'escriptori tinc 2 icones una que executa firefox %u i una altra que executa /home/joan/Baixades/firefox-37/firefox37/firefox.

  Res a veure el comportament d'un i de l'altre (guanya la versió 37 amb escreix).

  Em vaig adonar perquè els valors de proxy ja MOLT temps que els tinc comprovats, amb proxys funcionant a 3 centres i al meu equip "de diari".

  D'aquí que m'adonés que alguna cosa no anava.

  Demaneu a algú que faci servir el "servidor de comunicacions" que navegui amb la versió 37 i la 38 i compareu els resultats.

  Joan Padró  Editat per joanpadro63 el 05/Jun/2015 - 15:49.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.