Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Nova instal·lació amb actualitzacions?  Final

 • Hola a tots,

  voldria saber si els instal·ladors de la linkat 14.04 que podem descarregar-nos des de

  http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/portal/index.php?module=Pages&func=display&pageid=6

  es van modificant per tal de incorporar les actualitzacions d'ubuntu.

  El problema que tinc és el següent:

  Al centre he de gestionar un munt d'ordinadors amb linkat 14.04 als quals no puc anar fent actualitzacions diàries. Això fa que sovint em trobi que aquests tenen actualitzacions de centenars de megas i que en executar les actualitzacions aquestes estan hores descarregant-se i instal·lant-se. Tot plegat acaba sent molt feixuc. Una opció que he provat és reinstal·lar de nou linkat 14.04 activant l'opció de descarregar actualitzacions durant la instal·lació. Però no dóna resultat. Acabada la instal·lació encara queden llargues actualitzacions per instal·lar. És per això que he pensat que potser la solució passa per fer instal·lacions amb .iso que incorporin les instal·lacions. Una altra solució també podria ser anar fent imatges amb el clonezilla de linkats actualitzades.
 • Hola,

  Ara mateix no es modifica, però no vol dir que en un futur es pugui fer una nova ISO afegint actualitzacions.

  Una solució podria ser activar les actualitzacions de seguretat automàtiques des de Paràmetres de sistema / Programari i actualitzacions A la pestanya Actualitzacions. Només s'instal·laran les actualitzacions de seguretat, però almenys és alguna cosa.

  Una altra opció és fer servir el cluster-ssh per administrar totes les màquines a la vegada. Tens més informació al missatge següent:
  http://linkat.x…pic&topic=4083

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.