Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No passa de la pantalla de login  Final

 • Hola!

  Vaig instal·lar Linkat 12.04 LTS a un portàtil Acer Extensa 5620z. Anava bé fins que un dia que s'estava actualitzant va marxar el corrent i es va quedar a mig fer. A l'arrencar no entrava en mode gràfic, però sí en mode de comandes. Vaig fer un apt-get update i apt-get upgrade per veure si resolia alguna cosa, i ara em trobo que carrega la pantalla de login però quan premo el botó per entrar es queda clavat a la pantalla de login amb el missatge Loging sota del nom de l'usuari.

  He provat d'entrar amb mode gdm en comptes de lightdm i només aconsegueixo entrar si esborro el fitxer /usr/share/xsessions/gnome. Amb lightdm ni així. Tot i poder entrar en gdm, dóna molts errors i no s'hi pot treballar, es penja molt.

  Algun suggeriment?

  Gràcies
  Carles
 • Hola Carles,

  Té pinta que hagis de tornar a instal·lar la Linkat un altre cop, però abans de reinstal·lar proba a executar l'ordre següent:

  Code

  sudo apt-get install --fix-broken


  A veure si pot solucionar la inestabilitat que tens.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.