Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Desar un document  Final

 • Per desar un document tenim:
  Desa / sistema de fitxers / mnt / servidor / Alumnes / ...

  (alumnes es una unitat compartida que tenim pels alumnes)

  La pregunta és si hi ha manera que per defecte a l'hora de desar mostri aquestes unitats T, Alumnes, P, del servideor, o altre manera de fer més intuïtiva la ruta.

  Xavier Casado
 • Hola Xavier, a veure si amb aquest tema del fòrum ho pots resoldre.

  http://linkat.x…pic&topic=4011

  Joan Padró
 • Hola Xavier,

  El muntador d'unitats afegeix un enllaç directe a l'escriptori cap a la carpeta /mnt/servidor. Ara bé, no veuràs les unitats al menú de gnome ja que, des del punt de vista tècnic, s'utilitza el servei autofs que munta les unitats en el moment d'accedir als recursos del servidor.

  Una possibilitat consistiria en afegir com a favorits del nautilus, l'accés a aquestes unitats, llavors, en el moment d'obrir el libreoffice (per exemple) t'apareixeria de forma predeterminada les unitats de xarxa.

  L'altra possibilitat consisteix en accedir a través de l'escriptori a les unitats de xarxa en comptes de fer-ho a través del directori /mnt/servidor.  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.