Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

scratch 2.0  Final

 • Hola tot i que a linkat 14.04 hi ha instal·lat scratch 1.4, he anat a la web per utilitzar la versió 2.0.
  http://scratch.mit.edu/
  He vist que a l'hora de desar els treballs feia alguna cosa rara. No feia cas a la primera i havia de tornar a picar per desar el treball. Altre vegada s'ha penjat el firefox indicant que el flash player havia fallat.

  Mirant per internet sembla que també pot influir l'adobe air.
  He vist aquesta pàgina, a veure què us sembla: http://www.comp…id=476&lang=en

  Bon cap de setamana

  Xavier Casado
 • Hola Xavier,


  He fet una prova de pujar un projecte a l'scratch 2.0 i me l'ha deixat desar bé. Sí que és cert que durant uns segons la pantalla del firefox queda en blanc però després m'apareix la interfície de l'scratch 2.0 i puc veure que el projecte s'ha desat correctament.

  Has mirat de fer la prova des de casa? Ho dic per eliminar el fet que pugui haver-hi ports tancats en la connexió a Internet.


  Joan de Gracia
 • Hola, el problema era al desar el treball a l'ordinador.
  Quan no anava bé era a casa. Avui l'he provat a l'escola i bé i ara torno a provar a casa i bé també. Seguiré treballant i si veig alguna cosa que falla, ho comento.

  Xavier Casado
 • He estat mirant i quan deso un treball a l-ordinador de vegades falla.
  També he vist que quan premo el botó dret del ratolí, en lloc de sortir un menú contextual del scratch (duplica, elimina, etc.), surt el del flash.
  Parlo sempre de la versió online:
  http://scratch.mit.edu/

  Xavier Casado
 • Hi ha alguna solució?

  Xavier Casado
 • Hola Xavier,


  Hauràs d'instal·lar el Google Chrome (no el chromium ja que no suporta flash). Amb firefox he pogut comprovar que, en efecte, apareix el menú de flash. Amb Google Chrome, apareix el menú contextual del Scratch.

  Ens dius si t'ha funcionat.


  Joan de Gracia
 • Gràcies Joan, veig que funciona bé.

  Xavier Casado
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.