Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problemes amb el teclat  Final

 • He instal.lat la linkat 12.04 a un ordinador de l-escola i m-ha posat el teclat en angles. He mirat de solucionar-lo des de eines del sistema/parametres del sistema teclat pero no ha funcionat. Alguna idea?
 • A darrera hora, m'he fixat que en la configuració dels paràmetres d'entrada estava en català, la he canviada per l'espanyol i sembla que funcionava. Com era hora de marxar no he pogut fer gaires proves. Ho veuré demà quan torni a l'escola, però he comprovat que a casa ho tinc d'aquesta manera.
 • Hola,

  A la configuració del català hi ha aquest error, s'ha de fer servir l'espanyol i et funcionarà correctament. Diria que a les darreres versions d'Ubuntu ja s'ha arreglat aquest problema.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Gràcies Pablo. Ja he vist que d'aquesta manera funciona perfectament.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.