Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problema al preparar maquetes  Final

 • he tingut problemes amb la clonació. He instal·lat winxp i la linkat en els portatil hp mini per fer una maqueta i així restaurar-la en tots els altres pc. Quan restauro, la linkat funciona perfectament però el xp fa el pantallazo blau i no arrenca. Amb un disk de xp he fet chkdsk /r/p per reparar-lo i res continua el pantallazo.
  Algú s'ha tobat isap la solució?
  gràcies.
 • Hola,

  Sembla que vas fer la maqueta sense que el Windows acabés d'aplicar alguna actualització o estigués hivernant. Pot ser això?

  Jo tornaria a arrencar el windows de l'ordinador amb el que vas fer la maqueta i comprovaria que no té actualitzacions a aplicar i estigui ben tancat i tornaria a fer la maqueta.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Continuem igual o pitjor. He provat tot, fins i tot en un altre dels hp he restaurat una maqueta nomes de win d'un altre ordinador tot i que no és d'aquest model i siq ue ha anat bé. He instalat tots els drivers i he fet ara una imatge amb ghost només amb el win i quan restauro en un altre en torna a fer el pantallazo. havia desfragnmentat, havia fet scan de totes les unitats. Res.Suposo que el problema es quan es crea l'imatge, però no se perquè. Ho he fet moltes vegades i com models diferents i mai havia tingut problemes.A veure si algú sap que pot ser. Mes aviat perquè tinc 14 portàtils d'aquest model.merci.
 • Hola, és molt possible que la placa base no sigui totalment idèntica entre equips que "semblen" idèntics.

  Si pots, comprova el model de la placa de l'equip on crees la imatge i l'equip que et dóna problemes. Potser el xipset no és el mateix, d'aquí la pantalla blava.

  Joan Padró
 • Són identics els 14 (dotació departament) ja ho vaig comprovar. Sospito que es un driver que dona problemes. Aquest pc venen amb win7, "gran error" van a pas de tortuga coixa. Amb el Xp funcionen molt bé.El problema es que hp per aquest pc i xp té un fotiment de drivers. Jo he anat posant fins que no en falta cap dispositiu. Però es dificil escollir el correcte.Curios el cas perque l'he restaurat amb una maqueta d'un Dell que no té res a veure i amb aquest, tot perfecte, després instal·lo driver i llest.
  Per tant vaig a provar una altre posibilitat, posaré la maqueta del Dell y la linkat i els clonaré a veure si tira i després ja posaré els drivers un per un. Bé, porto amb això un parell de setmanes, a veure.
 • Bé, ho he trobat. Era un problema del setup. Alguns pc estaven activats el SATA ien altres no. Per això en feia el pantallazo. Donat que estaven amb win7 i jo els he posat el XP. Al posar el disc en IDE automaticament ha deixat de fer el pantallazo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.