Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

pantalla amb Hz?  Final

 • He instal·lat el linkat en un ordinador de la Caixa de Catalunya (IBM semblant als de l'altra caixa). Cap a la meitat de la instal·lació diu que ha fallat el mòdul SUSE-build-Key-1.0-662.10.noach. Miro el missatge d'error i diu
  ERROR (InstTarget:E_RpmDB_subprocess_failed

  Continuo la instal·lació i en acabar, quan ja entra al linux la pantalla es posa negra i surt un quadret que va caminant per la pantalla emb Hz? Presuposo que és un problema de targeta gràfica. He entrar en mode proba de fallades però ja no sé què més fer.

  Serà possible solucionar-ho? Com?

  Aquests ordinadors venien sense cap sistema operatiu (donació directa de la Caixa a l'institut) i m'agradaria poder treballar només amb linkat.

  Gràcies

  Rosa Maria Trias
 • Possiblement el CD o DVD que estas fent servir està danyat o la unitat lectora está espatllada.

  Pots provar-ho amb altre CD ? Pots descarregar la ISO d'aquesta mateixa web.

  Salutacions
 • Després de molt "batllar" he aconseguit posar en marxa el linkat. Quant diu què és el què instalara he canviat la configuració de la targeta gràfica habilitant 3D i posant la pantalla a alta resolució. sobre els paquets que no ha pogut instalar, de moment, no diu res i sembla que tot funcioni perfectament.

  Fins la propera,

  Rosa Maria Trias
 • Bones!

  A mi també em va passar el mateix, quan estava instal•lant va sortir aquest error i al continuar la instal•lació (sense donar-li importància) al reiniciar es penjava al detectar la tarja de so.

  Jo suposo que al no tindre un driver del ordinador doncs sort això es un sintome de que comences amb errors de drivers  .
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.