Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

maqueta pels HPmini amb la linkat edu 11,4 i w7  Final

 • La meva pregunta és si n'hi ha algiuna maqueta per aquests ordinadors portatils mini on hi apareguin els dos sistemes,. La meva idea era preparar-ne jo una però no me'n surto. Els portatils venien amb la linkat 4, i al actualitzar un ortàtil a linkat 11.4, no em reconeix la wifi.
 • Hola,

  Ho consultaré, aquest HP mini és un ordinador de dotació?

  Les imatges que tenim pels Netbooks no contenen Windows, per temes de llicències no podem distribuir instal·lación amb Windows, només amb Linkat.

  Si només et falla la Wifi, executa l'ordre lspci per veure quina targeta wifi tens i instal·lem els drivers.

  Pots fer la prova d'afegir el repositori de drivers Wifi al YaST / Software Repositories
  http://download-linkat.xtec.cat/distribution/linkat-edu-11.4/mirrors/wireless/

  Una vegada afegit el repo WIFI, obre el YaST / Gestió de programari per actualitzar el sistema. A sota a la esquerra selecciona Upgrades, al mig de la pàgina a la dreta selecciona Upgrade All i després Apply.

  Una vegada actualitzat, reinicia l'ordinador i a veure si et funciona, igualment escriu el resultat de l'ordre lspci per especificar el driver.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.