Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Thubderbird no obre correctament els links  Final

 • Fa un temps que a l'ordinador de casa li passa una cosa rara. Quan li dones a un link, sigui el que sigui, que tingui que obrir el Firefox sempre va a la mateixa pàgina: /srv/www/htdocs/edu365/edu365_sec/eso.html.
  Ho varem detectar primer al Thunderbird, però passa amb qualsevol link de qualsevol aplicació (links de les finestres "quant a" de qualsevol programa, documents de libreoffice amb adreces incrustrades, etc.)
  He mirat quin error em dóna desde consola d'errors i em dóna això;

  Marca horària: 30/01/13 20:02:46
  Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND) [nsIWebNavigation.loadURI]" nsresult: "0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND)" location: "JS frame :: chrome://global/content/bindings/browser.xml :: loadURIWithFlags :: line 156" data: no]
  Fitxer font: chrome://browser/content/tabbrowser.xml
  Línia: 1361

  He mirat la línia d'aquest fitxer però no he sabut treure l'entrellat.

  Alguna idea?

  Joseluis
 • Hola,

  ja estem treballant en aquest error i ja tenim uns paquets que resolen el problema. S'ha d'actualitzar els paquets edu365 i PhET, però aquests paquets es troben en proves i en les hores següents les trobareu com a actualització.

  El problema es troba a les icones d'aquests programes i es produeix quan tens instal·lat més d'un navegador web.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  El dilluns farem l'actualització d'aquests paquets, mentrestant pots eliminar el fitxer /home/USER/.local/share/applications/mimeapps.list per evitar aquest problema.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Gràcies. Aquest vespre ho provaré
 • De moment sembla que va be. Primer vaig eliminar el fitxer mimeapps.list i va desapareixer el problema i ara, després de l'actualització, sembla que continua anant be.
 • Perfecte! :)

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.