Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Vlc  Final

 • Després d'acabar el procés d'instal·lació de la Linkat 11.4, he vist que el programa Vlc no funcionava prou bé. Des del gestor de programari he vist que el Vlc són 5 paquets, he provat de desinstal·lar i tornar a instal·lar però continua sense funcionar prou bé, (s'encalla).
  Què es pot fer?

  Gràcies,
  mr
 • Hola,

  Comprova que tinguis el repositori del VLC afegit al YaST / Software Repositories
  http://download-linkat.xtec.cat/distribution/linkat-edu-11.4/mirrors/vlc/

  Amb el YaST / Gestió de programari comprova que estigui instal·lada la darrera versió del VLC.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,
  amb el repositori i la última versió ja funciona bé, (tenia un conflicte de versions), peró.......
  Tinc uns videos amb format mp4 que el programa Vlc no pot llegir, (ni versió 2.0 ni 2.1), dóna l'error de no poder obrir arxius h264. El més curiós és que en un altre portàtil el Vlc versió 2.0 sí ho pot fer.

  Gràcies,
  mr
 • Hola,

  Mira de quin repositori és la versió del VLC que et funciona. Depèn de quin repositori és pot tindre un comportament diferent. Des del YaST / Gestió de programari pots cercar el VLC i a sota a la dreat trobaràs un desplegable que diu Versions, aquí podràs mirar de quin repositori i versió és el VLC que et funciona correctament.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,
  Continuo tenint problemes per obrir videos mp4, però només en un ordinador després de comprovar que el Vlc tingui la mateixa versió i el mateix repositori que d'altres ordinadors que sí funciona.
  Veig que aquest ordinador té una tarja HD 3000 i fent la mateixa instal·lació que amb altres ordinadors només té una resolució de pantalla: 1024X768.
  Pot tenir alguna relació amb poder obrir correctament videos mp4? (Els pot obrir però el programa s'encalla)
  Cal tenir l'opció de poder canviar la resolució?
  Si cal tenir diferents resolucions, què s'ha de fer?

  Moltes gràcies,
  mr
 • Hola,

  La targeta gràfica pot influir perfectament en l'execució d'un vídeo. Prova arrencar el sistema amb l'opció nomodeset a la selecció del GRUB (Quan selecciones el sistema operatiu per arrencar).

  A veure si et funciona millor.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,
  Nomodeset al Grub és justament l'opció que ja faig servir per arrencar el sistema, no podia arrencar-lo de cap manera i després d'obrir una consulta al fòrum em vas donar aquesta solució. De moment, doncs, he detectat que no puc obrir amb Vlc mp4 i només tinc una opció de resolució de pantalla.

  Gràcies,
  mr
 • Hola,

  Estic pensant que el problema pot ser pel driver de la targeta gràfica. Si instal·les un kernel més avançat potser et funciona. Afegeix aquesta URL al YaST / Software repositories
  http://download-linkat.xtec.cat/Kernel/

  Fes la instal·lació del kernel 3.4 des del YaST / Gestor de programari.

  A veure si amb el nou kernel et funciona correctament.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.