Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Wiris  Final

 • Aquest matí m'han comentat que la calculadora Wiris no els funciona amb la Linkat Edu 11.4, no carrega perquè demana instal·lar Java.

  http://www.wiri…/ca/index.html

  Buscant pels fòrums i a google, veig que era un problema detectat, reportat i resolt ja en versions Linkat 3 i 4, potser que no estigui provat en la Edu 11.4? Alguna solució?

  Gràcies!
 • Hola,

  El problema és que el navegador inhabilita el plugin de Java per defecte ja que el considera potencialment perillós. Per solucionar el problema s'ha d'habilitar el plugin des del menú del navegador Eines / Complements / Connectors, s'ha de cercar el connector Java i fer clic al botó Habilita del costat.

  Ara només falta recargar la pàgina de Wiris per fer servir la calculadora.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Resolt. Gràcies !
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.