Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Reinstal·lar el JClic  Final

 • Hola, per algun motiu que no entenc el JClic d'una màquina ha deixat de funcionar.

  El sistema funciona bé, només que l'aplicació JCLic no vol acabar d'iniciar-se. He provat de instal·lar-la de nou, baixant-la de l'espai JClic, però esclar, no tinc la biblioteca que hi ha quan s'instal·la la linkat-3.

  Si es pot instal·lar des del DVD d'instal·lació de la Linkat-3, m'estalviaria haver de reinstal·lar tot el sistema, n'hi ha ?

  Gràcies
 • Hola,

  Al DVD i al repositori trobaràs els paquets jclic i jclic-projects, fes una reinstal·lació des del YaST / Gestió de programari (Si tens conneció a Internet no et cal el DVD), a veure que tal, comprova que tinguis el paquet java-1_6_0-sun també instal·lat.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  Des d'un usuari "A" vaig fer la resintal·lació del JClic des d'Internet, i va funcionar molt rebé. Però com que no era l'usuari amb el que entra gairebé tothom quan vaig entrar amb l'usuari "B" (que és el que fa servir casi tothom) el JClic només s'obria la finestra principal i no acabava de carregar, que era el mateix problema que donava abans.

  Vaig tornar a reinstal·lar des de l'usuari "B" esborrant-lo prèviament i en carregar el programa torna a quedar-se a mitges.

  Total, que he tornat a instal·lar el sistema sencer i solucionat.

  Gràcies
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.