Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

configuració efectes compiz  Final

 • Bon dia,

  primer de tot us voldria felicitar molt per la linkat 11.4. Pot competir perfectament a nivell d'usuari normal amb qualsevol de les distribucions més populars de gnu/linux. A més a més té el valor afegit que ja porta la configuració de les reproduccions multimèdia o la màquina virtual de java. Per ser més gràfic voldria dir que a una persona de 60 anys o 70 anys li instal·laria abans la linkat 11.4 que altres distribucions GNU/LINUX més populars. Segurament no em trucaria per moltes incidències. Jo també he canviat a aquesta distribució de GNU/LINUX.
  Ara la qüestió que no acabo de resoldre és com configurar els efectes d'escriptori COMPIZ. He vist als fòrums d'OPENSUSE que hi ha bastants usuaris de la distribució 11.4 que no són capaços de configurar-los. Amb Debian amb el mateix ordinador els he pogut configurar amb una targeta AMD i per aquest motiu crec que no es una qüestió de maquinari.
  Bé, fins aviat, moltes gràcies per la important tasca que esteu realitzant,

  José Manuel
 • Hola José Manuel,

  Gràcies per les felicitacions, intentem facilitar al màxim als usuaris treballar amb GNU/Linux.

  Els efectes d'escriptori depenen molt del maquinari que tinguis i del driver que fas servir, també cal dir que són molt impressionants, però no molt útils i consumeixen molts recursos de la màquina.

  Si tens una targeta gràfica AMD, caldrà que instal·lis el drivers corresponent del seu repositori:
  http://www2.ati.com/suse/11.4/

  Afegeix aquesta URL al YaST / Software Repositories i fes la instal·lació dels paquets d'ATI.

  Mira també aquesta web que t'ajudarà a instal·lar el driver:
  http://en.opensuse.org/ATI

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.