Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Pregunta Sobre nb250 Educat  Final

 • Hola A ver si mi puedes sacar de dudas i decir mi donde estan guardado els imagenes de resturacion de estas equipos quiero decir en que particion del disco estan guardados, si estan creado con clonezilla i si es tan sencillo en recrear el imagen de nuevo con clonezilla utilizando el mismo nombre i sobrescribiendo el original despues de actulizar totalmente el equipo windows 7 sp1, linkat 4 etc....?????, puede que estas preguntando por...??? que tan sencillo que quiero ahorar muchas horas de trabajo si els ninos hacen dels suyus ya que esta equipo tengo todo actulizado.

  gracies en advance
 • Por Favor Pablo Mi Puedes Adjudar ya que no quiero tenir a hacer todo de nuevo si pasa algo diga mi como tengo a hacer para actulizar el copia de resturació que hay en els equipos..........????

  mi gracies en advance pablo o alguien mas que mi puede adjudar.
 • Estic mirant el teu tema, a veure si demà et puc contestar.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,


  Et passo tot seguit un document que et permetra fer clonacions amb el Clonezilla Live (http://clonezilla.org/downloads.php):

  http://download-linkat.xtec.cat/d83/Manuals/Clonezilla/Clonezilla.pdf

  Bé, la qüestió és que si vols actualitzar les imatges de restauració del NB250 caldrà primer que facis una còpia per separat de cadascuna de les particions. Si vols actualitzar Linkat (o el W7) caldrà que facis una còpia de la partició un cop l'hagis actualitzada (pots utilitzar un disc dur extern USB).

  Un cop tens feta la imatge amb el Clonezilla Live, cal que accedeixis a la partició de restauració. Una forma senzilla d'accedir-hi consisteix en entrar com a root dins de l'entorn gràfic (no és recomanable treballar amb l'usuari root però com que estem fent el manteniment de la màquina entenc que ja sabem el que estem fent). Un cop hagis entrat dins de l'entorn gràfic com a root, veuràs que a l'escriptori t'apareix la icona d'accés a la partició sda6 que és la partició que conté el sistema de restauració. Dins d'aquesta carpeta veuràs que hi ha un parell de carpetes (en el cas de Linkat s'anomena NB250_LINKAT-img). Si vols actualitzar les imatges, només cal que reemplacis el contingut d'aquestes carpetes per les noves imatges. Jo et recomanaria que fessis una còpia de tot el disc dur abans de començar a fer les actualitzacions de les imatges per si de cas.


  Joan de Gracia
 • Hola Joan Mil Gracias,

  Tengo todo actulizado correctamente gracias a vostre indicaciones, hora tengo otra problemita quiero posar un fons de escriptori personalizado en el usuario alumne pero cada vegada que reinicio el equipo torna a el taronja de siempre estic utilizando vostre image de linkat 4 per toshiba NB250 amb disc de 250GB, ya aprovado a utilizar trivial freezer tal i como explicado en vostre guia de linkat 3 pero sin effecto continua cambiando a el image de siempre cuando arranca el equipo de nuevo...........???? mi puedes explicar como funciona ya que soy de windows i no de linux.

  mil gracias por adelantado


  Carlos
 • Hola Carlos,

  Per descongelar un usuari per fer canvis cal obrir el Trivial Freezer des d'un usuari diferent al que vols descongelar, ves al botó Avançat i marca Congela per usuari, ara pots seleccionar l'usuari que vols descongelar, selecciona al desplegable l'acció desitjada (Descongelat total) i fes clic a Aplica a la sel·lecció i després a Aplica.

  Ara ja pots iniciar sessió amb l'usuari i fer les modificacions necessàries, tanca la sessió i arrenca amb un altre usuari per realitzar la congelació. És el mateix procés, però seleccionant Congelació total.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.