Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

LINKAT 4 I TOSHIBA NB500-110  Final

 • Bones, tinc uns ordinadors netbook que porten el windows 7 i li vull posar el linkat 4, el tinc instalat i tot funciona bé, excepte la wifi, no hi ha manera de que funcioni. li he carregart el driver de windows através del "NdisWrapper" i res. la tarja es una RTL8188CE segons especificacions. que puc fer?
  gràcies.
 • Hola Oriol,


  Primer de tot hauries d'actualitzar el nucli de la Linkat 4, que porta de sèrie el 2.6.31, a la 2.6.34. Això ho pots fer afegint el repositori comunitari: kernel-11.3

  Un cop actualitzat el nucli (és necessari fer-ho perquè el connector extern d'àudio no et funcionarà), pots descarregar-te el driver de la RTL8188CE des de:

  http://db.tt/oU6bNCy

  es tracta d'un fitxer tar.gz que conté entre d'altres el driver kmp per al nucli default i el firmware.


  Joan de Gràcia
 • Hola.
  Jo estic amb un problema similar en un toshiba nb500 en el que he bolcat la imatge de la linkat 11.4. (la que està penjada a D83) Es una imatge magnífica que funciona molt bé però no aconsegueixo instal·lar els drivers de la wifi. He intentat posar els repositoris que menciona en Joan de Gràcia però no em funciona.

  santi vilches
 • Hola Santi,


  He de fer maquetes amb Linkat edu 11.4 per als Toshiba (NB200, 250, 500) i per als dos models de Visa repartits al projecte educat 2.0. Quan faci la maqueta del NB500 ja t'explicaré les passes que has de seguir per fer funcionar el xipset wifi que porta aquest netbook. De fer restauraré la maqueta que hi ha al D83 i miraré de fer funcionar la wifi.

  La setmana vinent, quan hagi fet les proves t'ho explico.


  :-)  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.